Syg eller sund

Det afhænger af vinklen, databehandlingen og fortolkningen

Ut aliquid fiat

Falcks test er for elendige til, jeg gider beskæftige mig mere med dem. Der er blød nedlukning i hele landet og vi skal naturligvis hygge os til jul. Så københavnere kan tage deres 10 gange så høje smittetryk med til Lemvig, og skal det nok blive muntert. Det virker som om regeringen er handlingslammet. Den gør en lille smule, men tiltagene virker i høj grad som “ut aliquid fiat”. For dog at gøre noget. Ligesom når læger giver lidt lykkepiller til et knust liv. Men seriøse virker tiltagene ikke. Og fagligt begrundede kan de ikke være. Vi skal have nedkølet Sjælland og sørge for resten af landet ikke bliver ligeså hårdt ramt. Derfor dur det ikke med rejsefrihed. Tyskland har arbejde med samme sjatrestriktioner i 6 uger og nu ryger de i hårdt lockdown, fordi det er for lidt for sent. For lidt, for sent synes også at beskrive de nye danske restriktioner.

Tallene

I går mandag d. 14 december:

I dag tirsdag d. 15. december:

I går var der 429 indlagte og 61 på intensiv heraf 34 i respirator.

I dag er der 439 indlagte og 68 på intensiv heraf 39 i respirator.

Det vælter ind med patienter. Rekorden i marts er slået flere gange. De seneste to dage har der været 102 nyindlagte hver dag. I marts var der en enkelt dag med 92 nyindlagte. Vi er på vej mod nye højder.

Der er 2992 nye smittede i dag. Det er trods alt ikke en stigning, men udsvingene i tallene fra dag til dag er ret talte, så vi skal have 2-3 dage med stabile tal, før vi ved om tiltagene er i gang med at slå igennem.

Således så kortet ud i går:

Og denne i dag:

I går var positivprocenten 3,72% of incidensen 355,4

Incidensen stiger lidt igen og det samme gør positivprocenten:

I hovedstaden har epidemien længe været på kogepunktet:

I dag er epidemien officelt ude af kontrol med en positivprocent på 5,13:

Det troede jeg faktisk ikke vi skulle opleve i en hel region.

De værste kommuner

I går var det rent Københavneri og incidensen i Københavns kommune nåede op på imponerende 785,9:

I dag nåede København over 800:

I går var det kun Ærø, der var under myndighedernes bekymringsgrænse:

Sådan er det også i dag:

Region Hovedstaden

Som man kan se på antallet af nyindlagte er der mere smæk på indlæggelserne i hovedstaden end da det gik hårdest for sig i marts:

Men heldigvis kommer de sig hurtigere, og det betyder at der er knapt så mange indlagte:

https://www.regionh.dk/presse-og-nyt/pressemeddelelser-og-nyheder/Documents/COVID-2020-12-11-indlagte.pdf

Nu er Hovedstaden nået til 85% belagte på skaleringstrin 1, så de opruster og aflyser operationer.

Det er alligevel voldsom retorik for en kedelig lægefaglig direktør…

“Og som smitten lige nu galoperer, så er vi faktisk også ved at forberede os til yderligere en opskalering for isolationspatienter. Vi er nødt til at ruste os til en jul med et massivt pres. Jeg har heldigvis aldrig oplevet en krig, men lige nu opleves det, som om coronatropperne står lige uden for byen – ja, måske ovenikøbet inde i byen,” siger Dorthe Crüger.

Uha. Uha. Men de er ved at blive øget over ende og med en blød nedlukning, hjælper vi dem ikke meget. Held og lykke med det projekt.

Jeg tror ikke der er håb for københavnerne. Jeg har det som Allan og alle de andre fagfolk:

Del Danmark i to. Det er Sjælland, der er problemet lige nu, men om 2 uger har de spredt deres corona til resten af landet, og så er vi bare alle på røven. Luk broen. Luk færgerne.

Eller som man siger: De kan skide i havet og sejle væk på pøllerne.

Held og lykke med at bryde ud fra jeres pestbefængte ø.

Desværre lytter politikere ikke til den slags klinikerstøj, og de vil gerne have alle får en god jul. Så må det koste på plejehjemmene. Og der mangler jo også en del plejehjemspladser. Det får vi gjort op med nu, ligesom Sverige.

KU sørger for smitten

Ja. Nu hvor hele landet lukker ned, samler KU flere hundrede medicinstuderende til skriftlige eksamener. De fleste af de studerende har jo vagter på sygehus og det er der, der allerflest smittede. Så når man samler et par hundrede mennesker fra højrisikogruppen indenfor, så beder om det:

https://www.tv2lorry.dk/koebenhavn/aengstelige-medicinstuderende-eksamen-kan-blive-corona-bombe

De samme studerende skal ud og arbejde på sygehus igen, så KU giver virkelige epidemien en hjælpende hånd. En Amarone på at det blever en supersprederevent. De studerende har helt ret i at det er sindssygt.

Flere hundrede indendørs… Kære Jørgen Kurtzhals. Du kan spritte eleverne af enkeltvis og sørge for 5 meters afstand. Det ville stadig være en elendig ide.

Blød nedlukning

Tyskland lavede en blød nedlukning for 6 uger siden. Den gav et lille fald i antal smittede, men så gik det galt. Nu prøver Tyskland med en hård lockdown:

Tyskland tester lidt mindre end os, så de finder også færre smittede, men det er interessant nok at se udviklingen af smitten i Danmark versus Tyskland:

Og grunden til Tyskland har været i blød og så hård lockdown nu er, at deres hospitalssystem er presset til bristepunktet… Er der nogen, der kan fornemme Danmarks giftige udvikling ud fra kurven? Jeg ville sjatskide lidt i bukserne her op til jul, hvor opfordringen er, at der er fri rejse rundt i landet. Københavnerne får rigtig mulighed for at sprede juleglæde og Corona ud i landet. Det er ved at være for sent at lukke storebæltsbroen, men for helvede, hvor ville det have været skønt, hvis vi ikke hele tiden var på bagkant.

Vi er på røven:

Eller det kommer vi om 1 uges tid, når vi begynder at få indlæggelserne dette smitteboom koster.

Hvordan så det ud i marts

Ja. Vi kiggede på det for nogle dage siden og i går bekræftede SSI det åbenlyse:

Den 27 marts var der ca. ligeså mange indlagte som i dag, 430 i alt, men 109 på intensiv og 89 i respirator.

I dag er der 439 indlagte og 68 på intensiv heraf 39 i respirator. Det er over en halvering af respiratorpatienter.

Værnemidler

Intet nyt

Nye tiltag

Ja. Der er blød nedlukning i hele landet. Det gjorde Tyskland også i 6 uger, før de blev nødt til at lave en hård nedlukning for nylig. Det rækker som en støvregn i helvede.

Rasmus Langhoff udtalte 1 times tid før mødet i dag følgende:

Så det er ikke kun oppositionen, der står helt uoplyste og bipper. Det gør regeringens egne mæh-lam også. Kl 1135 i dag var det for tidligt at tale om kommunal eller regional nedlukning. Kl. 1215 var det den rette tid at tale om national nedlukning. Rasmus fik en på opleveren i dag!

Panik

Ja. Det går ikke til held.

7 thoughts on “Ut aliquid fiat

 1. Ja nemlig, tiltagene virker måske ikke blot halvhjertede, men ER måske de facto i det skjulte tilstræbt halvhjertede, fordi hensigter nogen i virkeligheden ønsker, at smitte og sygdom bliver et altfortærende og landsdækkende problem? For det vil netop drive det store flertal af befolkningen ukritisk i armene på den forestående masse-vaccination. En vaccination, der fra stadig flere sider bliver stillet advarende spørgsmålstegn ved. Læs blot på Wikipedia om RNA vaccine (mRNA vaccine), hvor man under “Side effects and risks” kan finde “artige” udsigter på såvel kort som lang sigt. At autoimmunsystemet kan gå amok hele 10 år efter vaccinationen har fundet sted. Eller at den vaccinerede vil kunne risikere et langt, langt alvorligere sygdomsforløb, hvis vedkommende sidenhen bliver inficeret med den ægte corona-virus. https://en.wikipedia.org/wiki/RNA_vaccine

  Og typer som USAs Anthony Fauci og danske Søren Brostrøm, der først lagde ud med komplet at undsige mundbinds beskyttende virkning til senere indtrængende at forlange alle skal redde deres liv ved at gå med mundbind næsten hele tiden. De slår også til lyd for så udstrakt brug af PCR-tests som muligt, da de mener det er kongevejen til opsporing og isolering af de syge. Men det viser sig, at PCR-tests har en alt for høj fejlprocent med falske positive, til at denne test kan anvendes til at få et indblik i hvem sygdommen har fat i. Hør blot her, hvorledes Nobelprismodtager Jeffrey Tucker i et interview betegner Anthony Fauci som en farlig og helt forfejlet (medieliderlig) charlatan og at PCR-tests er året største ufortalte skandale. https://www.youtube.com/watch?v=tImGrfA0dgo

  Men herhjemme fortsætter man med frenetisk testning af befolkningen, nu også med de endnu mere usikre lyn-tests.

  På et tidspunkt kom det ufrivilligt frem, at SSI benyttede lejligheden med de mange corona-tests til også liige at få opdateret deres biobank med DNA-materiale over hele befolkningen. Heller ikke den historie valgte medierne at bore nærmere i. Endda selv om det er en kendt sag, at Kina har oparbejdet verdens største biobank allerede og arbejder målrettet på at få nærmest hele verdens befolkning katalogiseret i en verdensomspændende biobank. Kunne det være Kinas ønske (mod god betaling?) at SSI lige benytter alle disse podepinde-skrab til også at få katalogiseret den danske befolkning med DNA i en biobank og at oplysningerne derpå sendes til Beijing? Og hvad kan det (mis)bruges til? Læs endelig videre:

  Når dette vanvittige scenarie tegner stadig mere sandsynligt, så er der pludselig ikke så langt til at kigge mere alvorligt på “eksotiske påstande” om, at de kommende vacciner samtidig kan rumme meget andet “godt” som f.eks. nanochips, der virkelig kan gøre os alle til digitale slaver. Se blot dette interview med Dr. Pippa Malmgren “The True Horrors of China’s Social Credit System”, hvor hun fortæller, at nanochips skam allerede er virkelighed i Kina. Ja vi griner af det nu, men bare vent, det kommer også til os. Se blot på, hvorledes vores demokratiske sindelag er under hurtig afvikling, og hvad der for få år siden blev anset for det glade vanvid og rendyrket fascisme, nu er på vej til at blive både forstået og anerkendt i flere og flere sammenhænge. Se blot på World Economic Forum og deres nye program med The Great Reset under devisen: “I own nothing, and life has never been better.” Ida Auken har sørme været med til at udtænke strategierne. Og verdens ledere mødes i Lausanne nu til foråret hos World Economic Forum i Schweiz, så galimatiassen for alvor kan blive skudt i gang. Og alt det ovenstående spiller med som nøje orkestrerede og samspillende instrumenter i spillet om den nye totalitaristiske verdensorden og demokratiets afvikling i den Vestlige Verden.
  https://www.youtube.com/watch?v=Dt6P7tHrXfs

  1. Jeg tager vaccinen med sindsro. Der er færre risici ved at lade sig vaccinere end at få sygdommen. Og jeg orker ikke mere snot og hoste i år.

   1. Hvordan kan du med sikkerhed vide, at der er færre risici ved at lade sig vaccinere end at få sygdommen? Kan du med sikkerhed vide, om vaccinen rummer andet og mere end RNA-anti-corona-vaccine? Og hvordan kan du vide, at der ingen langtids-bivirkninger er ved et helt nyt præparat, der lige er blevet udviklet? De mange mødre, der en gang i god tro indtog Thalidomid-medicinen mod kvalme, fik da andet og lidt “mere” ud af præparatet, end de i deres vildeste mareridt kunne have ønsket sig? Og det var også et af sundhedsmyndighederne fuldt godkendt produkt? Så er det ikke snarere afmagt, angst og mangel på andre løsninger, der sender os alle arme stakler helt ukritisk i armene på en vaccinering, der måske ændrer os for altid? Og så er det jo for sent at fortryde.

    Blandt tankegodset hos World Economic Forum og deres Great Reset program har man leget med den tanke, at et menneske ikke bør have krav på at leve længere end i 71 år….

    Og hvorfor gør denne tids samlede billede af en nøje koordinering af mange forskellige begivenheder og udviklingstendenser hen imod et bestemt mål slet ikke noget indtryk eller giver anledning til den mindste betænkelighed og undren over, hvad der i virkeligheden måske foregår?

    1. Jeg er vaccineret mod snart alt man kan blive vaccineret imod. Og indtil videre er det gået meget godt. Jeg vil hellere have et prik i armen end en sygdom, der giver hoste og feber. Det her er min side. Sølvpapirshatte hører simpelthen hjemme bestemte steder på facebook og i USA. Hvis det bliver mere skørt end det du præsterer nu, så må du finde en anden talerstol. Jeg bliver i så dårligt humør af ubegavede mennesker.

     1. Det, som adskiller denne pandemiske tid fra dine veloverståede vaccinationer er, at nu tegner der sig meget konkret en global totalitær strategi samtidig med, at man for første gang har mulighed for i ét hug at få adgang til flertallet af borgerne rundt om i verden. I form af tests med podepinde og dermed samtidig indsamling af DNA til en komplet biobank over hele befolkningen samt i form af adgang til at anbringe noget i flertallet af befolkningernes kroppe via vaccination.

      Jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde, når jeg læser dit svar. For her har vi jo netop et klokkeklart eksempel på den hastige afmontering af det demokratiske sindelag og den demokratiske debat. Er nogen uenig, skal de straks beklikkes, latterliggøres, smides ud og bringes til tavshed. (“Det her er min side. Sølvpapirshatte hører simpelthen hjemme bestemte steder på facebook og i USA. Hvis det bliver mere skørt end det du præsterer nu, så må du finde en anden talerstol. Jeg bliver i så dårligt humør af ubegavede mennesker.”)

      Det minder jo nærmest om indstillingen i totalitære stater og deres anbringelse af deres dissidenter og kritikere på lukkede psykiatriske anstalter. For kritikere af systemet må jo nødvendigvis være sindssyge og intet andet?

      Kunne du dog blot forsøge at imødegå indholdet i mit indlæg (inkl. de links som det uddybende er forsynet med) ved brug af facts og eksempler og ikke blot forsøge at give igen kun ved brug af flabede injurier og en sværtende karakteristik? Som du jo ellers har fejret så mange triumfer med her på din kække blog, når du med din sarkasmes maskingevær har skudt alt fra Sundhedsstyrelsens Bolette ned, der prøvede at kalde dig til orden, over den gentagne omtale af den “pædofile” udenrigsminister, der straks burde fratages sit job og til den homoseksuelle Søren Brostrøm, “der har mere travlt med at gøre sig lækker på siderne i “Euroman”, end at varetage da akutte problemer.

      Jeg har på ingen måde hævdet, at hvad jeg har skitseret er mine egne sølvpapirhats-tanker fra lønkammeret eller at der er tale om en endegyldig sandhed. Jeg har blot tilladt mig at pege på, hvad man fra adskillige sider mener kunne ligne foruroligende indicier og tendenser.

      Det er såmænd noget, der drøftes af alt fra opfinderen af PCR-testen og til senior fellow at the Hudson Institute, brigadegeneral Robert Spalding og mange andre langt mere begavede end lille sølvpapirshat mig. Og dig.

      Den amerikanske biokemiker og modtager af Nobelprisen i kemi i 1993 for opfindelsen af gen-opformeringsteknikken PCR, Kary Mullis, undsiger her leder af National Institute of Allergy and Infectious Diseases, Anthony Fauci, totalt samt at Fauci og andre højt rangerede embedsmænd og sundhedspersoner sandsynligvis styrer efter en bestemt (politisk) dagsorden. Nogle mener, at de udtalelser kostede Kary Mullis livet. Meget bekvemt kan man ikke spørge ham længere, når man nu benytter PCR-tests på en fejlagtig måde, så man opnår flest muligt (falsk) postive testresultater:
      https://www.youtube.com/watch?v=qt-jmy-_MDQ

      Senior fellow at the Hudson Institute Robert Spalding about how China used virus spread as a political weapon: https://www.youtube.com/watch?v=KN0Fk6RYkKY

      “The true horrors of China’s Social Credit System”:
      https://www.youtube.com/watch?v=Dt6P7tHrXfs

     2. Denne blog afmontere gerne både sølvpapirshatte og i og med, det er min egen blog (som jeg betaler for at holde kørende, eftersom der nu er trængsel på siden) så deltager jeg hverken i demokratiske samtaler eller føler mig forpligtet til at imødegå ævlebævle med saglighed.
      Tro bare på der er microchips i vaccinen. Så er der flere vacciner til os andre og ledig respiratorkapacitet til dig. Jeg er usikker på om det er en win win. Men jeg gider ikke høre mere om microchip, mink eller EHS og 5G i 2020.

 2. Jeg går ud fra, at du driver denne blog, fordi du gerne vil have andre mennesker til at læse dine budskaber? Og at bloggen er udstyret med et kommentar-felt er vel fordi, du gerne vil have feedback? Det er dog først nu, jeg må erfare, at du udelukkende ønsker kommentarer, der giver dig ret og ikke på nogen måde stiller sig kritisk eller tvivlende over for, hvad der egentlig foregår.
  Nu du sådan inderligt ønsker mig sendt i respirator på intensiv afd., så er her min sidste venlige hilsen til eftertanke, selv om den måtte være helt spildt på krigeriske typer som dig. Det skulle heller ikke undre mig, hvis det en dag kom frem, at din blog i virkeligheden er kinesisk bestillingsarbejde?

  “China wants your DNA” https://www.youtube.com/watch?v=oWNBoDppQQ0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *