Syg eller sund

Det afhænger af vinklen, databehandlingen og fortolkningen

SST mangler troværdighed

Pressen har ingen chance for at vurdere om SST bygger deres vurderinger på reel videnskab eller om de tager hensyn til politik og lagerbeholdning af værnemidler. Men det har fagfolk: Desværre spørger pressen de samme cirkusheste hver gang og de er altid rørende enige med SST.
Kunne pressen ikke svinge sig op til at spørge nogen, der ikke er enige?

Tallene

I går d. 29. oktober 2020 så tallene således ud:

Og i dag, d. 30. oktober 2020 ser det således ud:

I går var der 139 indlagte og 17 på intensiv heraf 15 i respirator. Tallet er steget til 144 i dag med og 17 på intensiv heraf 14 i respirator.

Der er fundet 1191 nye smittede det seneste døgn.

Vestegnen…:

Luk lortet. Jeg gider snart ikke kommentere det mere. Nu er det meste af Vestegnen ramt og vi fortsætter med at lege vi kan inddæmme det. Det er ude af kontrol.

Danmarkskortet er snart ensfarvet:

Morsø, Norddjurs og Bornholm er tålelige. Samsø og Ærø har 0 smittede.

SST knuser enhver modstand

Alle, der har udtalt sig mod SSTs retningslinjer er blevet gjort lidt til grin offentligt. Derfor er der forholdsvis få fagfolk, der tør udtale sig om faglige emner, selvom SST, kører ud af en tvivlsom tangent.

De har uindskrænket magt i disse coronatider og det er skadeligt for videnskaben, debatklimaet og befolkningen. Især sundhedsmedarbejderne bliver ikke alene tvunget til tavshed, men også tvunget til at arbejde under kritisable forhold. Alt fordi, der er en såkaldt “sundhedskrise”.

SST besluttede egenrådigt at FFP2 masker var rigeligt til at beskytte mod coronavirus under aerosolproducerende procedurer og at man sagtens kunne bære masken 8 timer og ikke 3 timer, som arbejdstilsynet mener er max, fordi man ellers kan udvikle væske i lungerne og blive alvorligt syg.

Desværre har mange fagfolk, såkaldte virologer også solgt deres faglighed mod at få SSTs velvilje og en masse opmærksomhed fra pressen. De har købt SSTs tvivlsomme holdninger til blandt andet masker og smittemåder, og har samtidig frasolgt sig enhver faglighed. De vil jo altid kunne argumentere for, at de ikke vidste så meget dengang, eller at de stadig mener der kan være en smule tvivl, men pointen er, at de hovedløst har bakket op om en tilgang, der dengang i bedste fald var uunderbygget. I værste fald en del af en strategi for at pleje nogle politiske interesser.

Når videnskaben sælger ud på den måde, burde det give et troværdighedproblem, for de læger og forskere, der udtaler sig. Desværre er det modsatte sket. Journalisterne vælger det samme hold af 4-5 fagfolk, der med usvigelig sikkerhed bakker SST 100% op.

De forskere, der derimod fra start, blandt andet i maskepolemikken, har holdt sig til videnskaben og ikke adapteret SSTs politiske maskeholdning, er derimod aldrig blevet spurgt igen.

Rygterne går at SST har kontaktet dem…

SSTs pseudovidenskabelige tilgang

D. 9. april meldte SST ud at mundbind faktisk øgede smitten blandt befolkningen:

https://nyheder.tv2.dk/2020-04-09-flere-lande-forlanger-brug-af-mundbind-men-danmark-vil-endnu-ikke-foelge-trop

Jeg gar ledt efter studiet, men jeg kan ikke finde det.
Hvilket lille underlødigt studie havde SST fundet frem fra gemmerne til lejligheden? Alle studier jeg kan finde viser effekt af mundbund eller ingen sikker effekt….
Og præcis den forskning SST nu bygger deres ændrede holdning til mundbind på, stammer for en stor dels vedkommende netop fra SARS epidemien, når man ser på hvorledes studierne er vægtede i de store reviews.

Alle. Og jeg mener ALLE studier viser effekt af masker. Der er jo forskel på studier og jeg skal ikke kunne sige om Brian han bare har skamsøgt på google efter en eller anden historie om en moster, der vist nok kendte en, der engang …..

Samme Brian:

https://www.tv2east.dk/spoerg-om-coronavirus/pia-spoerger-om-coronavirus-hvorfor-baerer-vi-ikke-mundbind

Men kan vi så ikke nøjes med det?

Der er noget meget betænkeligt ved at fagfolk nævner studier ingen kan finde og alligevel slipper afsted med det, fordi pressen er for dum til at forstå vægtning af studier og studiedesign og hvad værre er, så glemmer en del læger og forskere desværre, at deres opgave er at være videnskabsmænd og ikke stikirend drenge for en politisk styrelse:

Kun få skal bære maske…:

https://www.tv2fyn.dk/fyn/professor-svarer-virker-mundbind-og-doer-virus-i-fryseren

Journalisterne kan af gode grunde ikke rigtig argumentere mod SST, når de sender deres medarbejdere i byen med halve vinde.

https://www.dr.dk/nyheder/detektor/detektor-masker-eller-ej-her-er-argumenterne-og-imod

Gad vide om eksperterne nu er på maskeholdet eller om de har solid evidens for deres udtalelser og holder fast? Jeg gætter på de mener præcis det samme som SST på et givent tidspunkt.

Hvem spørger pressen?

Ja de spørger de samme 4-5 professorer, der altid lige har klappet af med SST inden. Først er der ingen effekt i masker. Så er masker livsnødvendigt og gad vide hvornår de skifter mening igen.
Det er forstemmende. Spørg nu nogen, der faktisk gik ud fra start og sagde masker virkede… Og det er ikke fordi de skal ringe til mig, men hende her?

https://www.dr.dk/nyheder/detektor/detektor-masker-eller-ej-her-er-argumenterne-og-imod

Eller ham her:

https://www.kristeligt-dagblad.dk/danske-eksperter-masker-er-et-tvivlsomt-vaben-i-kampen-mod-corona

Og hvad med at ringe til hende her, hvis det er noget med smitteopsporing og test?

https://www.sdu.dk/da/sif/ugens_tal/12_2020

Pressen bliver ved med at kværne rundt i de samme såkaldte eksperter, der er løbet med en politisk vind i en kritisk situation.

Please. Spørg nu nogen friske folk. Måske nogle af de rigtig mange, der ikke var enig med SST. Det kunne jo være vi kunne blive klogere af at læse avisen. Lige nu er det bare 5 eksperter på skifter siger det samme som Brostrøm. Det er mikrofonholderi og dovenskab.

Værnemidler

Intet nyt

Nye tiltag

Nej.

Panik

Næ. Nix. Nope.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *