Syg eller sund

Det afhænger af vinklen, databehandlingen og fortolkningen

Skal jeg på arbejde?

Er du også i tvivl om du skal på arbejde? Jeg har lavet et lille flowchart, så de mange muligheder for særlige hensyn bliver gjort synlige:

Jeg håber, det sparer bekymrede borgere for unødigt håb.
Lige nu.
I morgen er der kommet nye vejledninger og så starter det forfra.

2 thoughts on “Skal jeg på arbejde?

  1. Da jeg var barn skulle jeg undersøges for noget allergi på Gentofte hospital og der fandt man frem til at jeg havde en del nedsat lunge kapacitet – jeg kontaktede derfor min praktiserende læge for at finde ud af om jeg er i risikogruppen og hvordan jeg skal forholde mig. Min læge sagde “jeg kan ikke se du var fået astma medicin eller noget så du kan bare forsætte med at arbejde og passe på dig selv”. Jeg er dog lidt i tvivl om det var det bedste råd. Hvad mener du om nedsat lungekapacitet, er man i risikogruppen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *