Syg eller sund

Det afhænger af vinklen, databehandlingen og fortolkningen

DNA vacciner og nye udbrud

Uge 29 COVID 19 2020

Virusmanden, Anders, har lavet en ny DNA-vaccine. Der er fremgang for Corona i København og i Åbenrå.
Alt i alt bruger vi fortsat ikke mundbind og udsætter dermed svage borgere for smitte. Man kan ikke klandre fodfolket i plejen, men alene SST, der fortsat ærgrer sig ved tanken om værnemidler. Det er en gentagelse af Sindaludbruddet.

Tallene

Sidste mandag d. 6. juli så tallene således ud:

Og i dag, d. 13. juli 2020 ser det således ud:

Dødsraten er 4,7 % og vi har kørt lige under 100000 test på en uge.

Sidste mandag var der 23 indlagte med en faldende tendens.

I dag er der kun 17. Dog er tallene rimeligvis uændrede på intensivafdelingerne , hvilket er et lidt hårdere målepunkt end antal indlagte.

Der er fundet 159 nye smittede den seneste uge, hvilket er en stigning fra 127 nye smittede ugen før. I København er der en god fremgang med 22 nye smittede i fredags og 41 henover weekenden. Jansen har været på opgaven og trukket tallene. Spørgsmålet er om det er et cluster der er fundet eller om det er fundet som en del af screeningen. Hvis det er et cluster, så er det muligt at lukke ned ret hurtigt, men hvis det er screening, så lever virussen ret godt og lige under overfladen i København.

Udbrud i Sønderjylland

Der er endnu ikke set på alle prøverne, men nu (og først nu) er medarbejderne begyndt at bruge værnemidler.

Er det ikke en god ide at bruge værnemidler selvom der ikke er smittede? Åbentlyst ikke…..

Således startede Sindaludbruddet også. Det endte med 3 døde. Nu må vi se, hvor grundigt Åbenrå er fedtet ind i Corona

Geniet med krøller og slangeskindsstøvler

Anders Formsgård, hedder manden som Ekstrabladet har udråbt til geni. Han er læge og virusmand (ikke bakterier, ikke svamp -men virusmand) og har skrevet en hamrende god bog, der hedder virus. Læs den, hvis du ikke har gjort det endnu.

Anders har i mange år gået og rodet med noget, der hedder DNA vaccine og rent lavpraktisk, har jeg forstået det således, at man tager noget DNA fra coronavirus og implanterer på overfladen af en ufarlig virus. Så sprøjter man det ind i huden og enten så laver man et lille brandsår, giver et stød eller tæsker området med bambuspinde, til der kommer en immunreaktion. Reaktionen skulle efter sigende være ret virksom og yde en særdeles god beskyttelse. Det er en spændende forskning. Jeg vil gerne have et prik og en tur med strømpistol.

Værnemidler

Vi venter stadig på patientsikre retningslinjer…..

Nye tiltag

Nu er mundbind pludselig kommet på listen over brugbare værnemidler hos sundhedsstyrelsen. De har kigget på lagerstatus og konstateret at vi har råd til at gøre det rigtige….

For 3 måneder siden skulle man som læge bare gøre som man plejede og pode folk i halsen uden mundbind. Det var kun hvis man var 100% sikker på patienten havde Corona man skulle bruge mundbind.

Sundhedsstyrelsen er et forfejlet politisk misfoster, der med stor ihærdighed sælger ud af fagligheden for at dække over det manglende beredskab.

Panik

Bestemt ikke.

2 thoughts on “DNA vacciner og nye udbrud

  1. Ikke for at være pernitten – og slet ikke for at ødelægge indlæggets titel – men der er vel ikke meget DNA at hente i en coronavirus, der er RNA-baseret? 🙂

    1. De kalder det DNA vacciner. Jeg ved faktisk ikke hvorfor. Jeg er mere praktisk anlagt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *